We willen Mace graag oortjes geven. Klinkt simpel, maar dat is het niet. Het is een hele ingrijpende ingreep, die maar heel weinig artsen kunnen uitvoeren. In Amerika lopen ze vooruit op de ontwikkelingen op dit gebied. Er zijn twee artsen in Amerika die hierin gespecialiseerd zijn. Zij hebben al heel veel succesvolle operaties uitgevoerd met een methode die een van hen ontwikkeld heeft. We willen dan ook Mace door een van deze artsen in Amerika laten opereren.

Wil je Mace helpen?

Een operatie in Amerika is heel kostbaar. Een oortje kost 50.000 USD. En Mace heeft twee oortjes nodig. Dus 100.000 USD. Dat is veel geld en zoals jullie kunnen begrijpen hebben zijn ouders dat niet. Vandaar dat we via deze stichting geld willen inzamelen. Het geld is alleen bedoeld voor de kosten van de twee operaties. De reis en verblijfkosten worden door de ouders van Mace betaald.

Oortjes voor Mace

We hopen met deze stichting voldoende geld bij elkaar te krijgen om Mace te laten opereren in Amerika. Zodat Mace straks twee oren heeft. Net zoals zijn klasgenootjes. Zoals de kindjes in de speeltuin die heel puur zeggen: “hey dat jongetje heeft geen oren”. Zoals de volwassenen die niks zeggen, maar hetzelfde denken. Mace is het gewend. Zijn ouders inmiddels ook. Maar wat zou het fijn zijn als Mace straks ook oren heeft, net zoals jij en ik….

Help Mace en doneer!

Wil jij Mace ook helpen? Dat kan door een donatie te schenken! Dit doe je door te klikken op de onderstaande knop.