Met deze Stichting willen we onze lieve kanjer helpen om de twee operaties in Amerika te kunnen financieren. Dan kan Mace straks met oortjes naar de basisschool! Help je ons mee?

Contact

Stichting Oortjes voor Mace

Voorzitter: Monique Franssen
Secretaris: Martina Manusiwa
Penningmeester: Marleen Snel

KVK nummer: 74557068

Heb je een vraag voor ons? Of wil je helpen op een andere manier dan een donatie? Stuur dan een e-mail naar info@oortjesvoormace.nl

Proclaimer

Stichting Oortjes voor Mace is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website en doet er alles aan om deze zo actueel en correct mogelijk te houden. Kom je toch iets tegen wat niet klopt of niet werkt? Dan horen we dat graag! Stuur ons dan een e-mail: info@oortjesvoormace.nl. Alvast bedankt voor het meedenken!

De verantwoordelijkheid voor de inhoud en de betrouwbaarheid van de websites waar wij naar verwijzen ligt bij de makers daarvan.

Je mag natuurlijk de informatie van deze website gebruiken, downloaden, kopiëren en vrij verspreiden, maar niet voor commerciële doeleinden. Zorg daarbij wel even voor de bronvermelding.

Let op: op de foto’s en het ontwerp van de site zitten auteursrechten. Mocht je daar iets mee willen doen, neem dan even contact met ons op.